Wie is Jeroen den Uyl

Ik heb vuur en ik inspireer mensen. Samen met de ander verbind ik verschillende aspecten van het vraagstuk dat aan de orde komt en ontrafel ze ook makkelijk. Ik ben enthousiast en optimistisch. Ik loop niet weg voor pijn en kan goed meevoelen. 

Zoekende naar de bron van mijn vuur, leerde en leer ik nog steeds meer mezelf te zijn. Eerlijker te zijn wat ik in wezen ben en wil. Ik sluit bij aan bij de ander én leid met ideeën. Ik zet mijn kracht en kwetsbaarheid evenals mijn verbondenheid in.

Ik volgde de laatste 20 jaar verschillende trainingen. Op het terrein van persoonlijke vorming, zoals MBTI, transactionele analyse, kernkwaliteiten, lichaamswerk, transformatiespel, voice dialogue, maar ook maatschappelijke trainingen zoals mediation, innovatie, Theory U, cocreatie, exponentieel organiseren en mutual gains.  

Ik put uit mijn maatschappelijke ervaring bij de overheid, als ambtenaar als politicus, en uit mijn ervaring als ondernemende partner van TwynstraGudde. Ik leerde te bewegen in politieke en in bureaucratische dynamiek. Ik leerde omgaan met macht, met idealen, met creatie en met realisatie.