Vuur heeft een bestemming

Jouw vuur heeft een doel. Wat zijn jouw persoonlijke ontwikkeldoelen? Wat doe je als je doet wat je graag wilt doen? Jouw doelen hebben een enorme aantrekkingskracht op je omgeving als je ze toelaat en omarmt. Jouw vuur gaat over jou, je uitdagingen in je werk of in je persoonlijke leven.

Wat geeft je nou echt flow? Wat versterkt de flow en wat verzwakt het? Het is vaak balanceren tussen verbonden zijn én ego, tussen kracht én kwetsbaarheid. In die balans kan je ontdekken waar jij nu voor staat en waar jij naar toe wil. Wat heerlijk als je daar meer duidelijkheid over krijgt en dat als nieuw perspectief kan gaan volgen.

Verbindend Vuur

Ik help jou met mijn vuur en met mijn vermogen te verbinden. Dat doe ik met jou op de bank, wandelend in het bos of wat ook past. Ik spiegel, stel vragen en daag je uit. Ik verbind me met je. Dat is vurig. Ik benoem lastige zaken en dat klaart op! Soms stormt het; het kan passievol zijn. Het is altijd een samenspel, als een dans met woorden, een lach en een ernstige en liefdevolle blik. Aan het eind van het gesprek is er vuur, een flow, een droom of een concrete stap.